We adviseren je online in te checken, anders betaal je een extra toeslag op de luchthaven!

Hieronder vind je een link naar de website van Ryanair om je te helpen bij het inchecken, maar lees eerst onderstaande details even door.

Zorg ervoor dat je het volgende bij de hand hebt:

- Je referentie voor de luchtvaartmaatschappij die je vindt op je Thomas Cook factuur/bevestiging (Dit is niet je Thomas Cook boekingsreferentie. Je vindt het juiste referentienummer in de vluchtsectie van je Thomas Cook factuur en het is gelabeld met "Referentie Luchtvaartmaatschappij"),

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

- Je e-mailadres die in het boekingsproces is gebruikt

- Je paspoortgegevens.

Je kunt vanaf 24 uur tot 2 uur voor vertrek van je vlucht inchecken, tenzij je bij Ryanair betaalt om je stoel vooraf te reserveren. In dat geval kun je 60 dagen voor vertrek van je vlucht inchecken. Vergeet niet dat je misschien moet inchecken voor je terugvlucht terwijl je op reis bent.

- Als je naar de check-in gaat, zorg er dan voor dat je het 'Reserveringsnummer' gebruikt om in te checken (zie hieronder) en niet 'Log in' of 'Uw account'.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

- Bij het reserveringsnummer vul je je vluchtreferentienummer en je e-mailadres in. (details over hoe je deze kunt vinden staan hierboven).

- Klik op de check-in knop en voeg je reisdocumenten toe

- Je krijgt een stoel toegewezen tenzij je bij Ryanair betaalt om deze te wijzigen.

- Je kunt dan eventuele vluchtextra's toevoegen, zoals bagage.

- Je kunt je instapkaart downloaden naar je telefoon of printen. Scroll naar beneden en klik op 'Instapkaart bekijken'. Selecteer 'Afdrukken'. Hierna verschijnt een PDF-versie van je instapkaart welke je kunt opslaan of afdrukken.

Je bent helemaal klaar voor vertrek! Vergeet niet dat je dezelfde stappen moet nemen voor je terugvlucht.