Hieronder vind je een link naar de website van Corendon om je te helpen bij het inchecken, maar lees eerst onderstaande details om je te helpen. Via Corendon kun je direct stoelen reserveren en betalen tijdens het inchecken. Je kunt ook vooraf extra ruimbagage boeken via de onderstaande link in de sectie 'Boeken en beheren'.

Zorg ervoor dat je het volgende bij de hand hebt:

- Je luchtvaartmaatschappij referentie die je terugvindt op je Thomas Cook factuur/bevestiging (Dit is niet je Thomas Cook boekingsreferentie. Je vindt het juiste referentienummer in de vluchten sectie van je Thomas Cook factuur en het is gelabeld met " Referentie Luchtvaartmaatschappij").
 Graphical user interface, application

Description automatically generated

- Je paspoortgegevens.

Je kunt online inchecken voor je vlucht vanaf 72 uur tot 5 uur voor vertrek (vluchten vanuit Kopenhagen; online check-in sluit 12 uur voor vertrek)

- Klik op 'Inchecken' bovenaan de webpagina.

- Vanaf hier moet je je gegevens invoeren. Het 'reserveringsnummer (PNR)' is de referentie van je luchtvaartmaatschappij en je achternaam
 Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

- Voeg je paspoortgegevens toe

- Voeg eventuele extra's aan boord toe (je betaalt deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij)

- En vergeet niet je instapkaarten af te drukken of te downloaden

Vergeet niet in te checken voor je terugvlucht!