Hier is een link naar Mijn Account. Je kunt daar betalingen voldoen, je reisdocumenten en vouchers downloaden, je favorieten bekijken en nog veel meer. Je kunt toegang krijgen tot Mijn Account via de website of onze app. Voor beide manieren kun je dezelfde inloggegevens gebruiken.

Als het de eerste keer is dat je Mijn Account gebruikt, dien je eerst een account aan te maken.

Klik op de link hierboven en vervolgens op de ‘Maak nieuw account aan’ knop.

Als je al een account hebt, kun je eenvoudig inloggen met je email en wachtwoord. Als je een nieuw account moet aanmaken, kan dat via de link hieronder en dan ben je direct op de juiste pagina!

Om een account aan te maken vul je je voor- en achternaam, emailadres en wachtwoord in. Vervolgens wordt er een verificatie e-mail naar je emailadres gestuurd. Controleer ook je Spam/Junk folder. Je kunt de mail dan verplaatsen naar je Inbox, want soms werkt de link niet als deze als Spam gemarkeerd is.

Klik op de link in de verificatie email en je account is klaar voor gebruik! Je wordt automatisch doorgestuurd om in te loggen